miercuri, 2 noiembrie 2011

Tu esti de vina!!

Incearca sa te uiti adanc in ochii ei , vezi departe de aparente , scoate-o din gand pe ceea care credeai tu ca este , uita-te atent la ea si vezi cine e cu adevarat. Baii fraierule nu vezi ma ca fata te iubeste enorm , nu putea trai fara tine se vede asta din privirea ei , aceea privire dulce si tandra care iti spunea ca te vrea , care se gandea doar la tine si te vroia doar pe tine ... Ai lasat-o sa plece , i-ai dat voie sa te uite , i-ai dat motive sa te urasca si acum ce faci .. plangi dupa ea ?! Esti penal esti fenomenal dute dupa ea ce mai stai , defapt e prea tarziu , ai pierdut-o de atata timp si acum plangi dupa ea ? Dupa ce ai avut pe alta ? Dupa ce ti-a zis ca te uraste si dupa ce a spus cat de mult regreta clipele petrcute cu tine ?! 
E prea tarziu baii baiete , ai pierdut-o pentru totdeauna , nici nu ii mai sta gandul la tine , se gandeste la tine plina de ura si dispretuire ! Te iubea si acum te dispretuieste , te dorea si acum te uraste ... esti un fraier si cu asta basta. Ai ales-o pe aceea taranca care te inseala pe la spate , care nu sta cu tine , care nu iese cu tine si ai lasat-o pe ea , nu stii ce sa alegi , lasi fetele care te iubesc pentru cele care nu-ti vor dragostea ... :-j 
Ai facut-o sa te iubeasca , ai facut-o sa planga de atatea ori , fara sa-ti peste . Ai facut un inger sa planga ! Plangea pentru tine pentru ca te iubea , vroia sa lase totul pentru tine si tu ce faci ? O parasesti fara pic de mila si fara sa o privesti in ochii ? Daca ai fi privit-o in ochii nu ai fi putut sa o parasesti ! 
Mai ti minte privirea ei de cand erati impreuna ? Da da ... aceea privire patrunzatoare , dulce , care te vrea mereu sa fi langa ea , privirea care iti cere un sarut si aceea privire care iti spune ca te iubeste neconditionat ... o mai stii ?? Ei bine uita-te acum in ochii ei ce vezi ? Ura , dispretuire si scarba ... ce ai putut face cu aceasta fata ? Ai distrus-o sentimental , i-ai frant inima, priveste-i ochii plini de ura , cand te uitai la ea zambea acum se intristeaza cand o privesti , nu , nu sunt alti ochii , sunt aceiasi ochii care iti spuneau ca te iubesc cand ii priveai. Sper ca esti mandru de ce ai facut , ai facut o fata sa te urasca , cand ea defapt te iubea ! Imi sustin in continuare parerea , esti un fraier baii , nimic mai mult ! ;) 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu