sâmbătă, 26 noiembrie 2011

Caoitolu 7 part 2

Surprize surpririze!!
Atentia mea a fost atrasa de un zgomot cunoscut,mai bine spus o melodie.Simteam ca acea melodie ma cheama asa ca am intrebat-o pe mama de unde vine.Ea imi spuse calm ca e de la fratele meu Axel,e inebunit dupa genul asta de muzica.Mama ma conduse in casa alaturata iar muzica se auzea din ce in ce mai tare.
  -Unde mergem acum mama?am intrebat eu curioasa.
  -In camera ta scumpo.a zis ea cu un ton catifelat si dulce
Am uracat vreo doua etaje pe scari apoi am urcat la mansarda,acolo unde era camera mea.Era exact cum imi doream,poze cu mine si cu mama,o camera usor de folosit si nu era mov mai ales.In camera aia ma regaseam pe mine.Am imbratisat-o pe mama cu caldura .Apoi am observat cat de tarziu era.Ceasul arata 22:00.Trebuia sa fiu in pat mai ales daca trebuia sa merg maine la scoala,insa mama imi darui un card de credit pe numele meu.Atatea cadouri intr-o singura zi?Credeam ca visez,un vis din care nu vroiam sa ma mai trezesc vreodata.Mama iesi din camera si imi ura Noapte buna!Imi era asa dor sa o aud spunandu-mi asta.Am adorimit cu zambetul pe buze toata noapte.

8 comentarii:

 1. frumos dar mi-ar placea sa fie mai lungi :o3

  RăspundețiȘtergere
 2. Tatodaki: mersi mult de incurajari
  Denisa: o sa ma straduiesc sa le fac mai lungi
  Somebody =) : ms :D

  RăspundețiȘtergere
 3. misto dar un lucru di povestea ta nu am inteles primul cap in rest super sper sa le faci mai lungi :) si sa nu uiti de leapsa mea :))

  RăspundețiȘtergere
 4. da stiu nu e un personja prea important dar totusi....

  RăspundețiȘtergere